VAŠ USPJEH, NAŠA MISIJA

 

Vi ste za nas dio tima, svi imamo isti cilj, konstantno zadovoljstvo. Kako bi to postigli dajemo Vam na raspolaganje naš stručan servis, educiramo Vas o tretiranju sirovine i samoj pripremi, učimo s Vama i gledamo uvijek naprijed!

Hvala Vam na povjerenju!


 

MONTE - Najbolja kava i najbolji prijatelji

Uvjereni da ste do sada stvorili sliku o nama, odnosno da smo Vam uspjeli prenijeti našu predanost poslu i ljubav prema kavi dopustite nam da Vam prestavimo MONTE obitelj.

G lavni cilj naše usluge je zadovoljiti sve želje i potrebe naših klijenata. Ne prodajemo samo gotov proizvod već se trudimo da svaki klijent uz nas postane jači. Mi slušamo što imate za reći, na kraju krajeva, zajedno smo MONTE.

N aš stručan tim educiran je po MONTE standardima i uvijek je tu za Vas spreman rješavati svaki problem. U našoj MONTE akademiji naučit ćete napraviti savršeni espresso i postat ćete majstor u latte artu a linija brendiranih proizvoda omogućuje da i Vi budete prepoznati po kvaliteti i predanosti poslu.

Danas, osim na domaćem tržištu, prisutni smo i na više inozemnih tržišta kao što su Kina, Njemačka, Švicarska, Austrija, Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora itd.

 

Uvjerite se u kvalitetu našeg servisa

 

Saznajte što neki od naših dugogodišnjih partnera govore o nama, našem servisu i naravno, našoj kavi.


 • Svoje radno iskustvo stekao sam u MONTE. Naučio sam voljeti kavu na poseban način, kako ju vole i oni sami. Nekad strastveni zaposlenik, danas vjeran kupac. Kada si jednom u MONTE TIMU, ostaješ u njemu do kraja.
  Toni Orbanić
  Art Public Bar, Rovinj
 • Kava je za mene umjetnost, strast i velika ljubav zato svojim gostima ne nudim ništa drugo osim MONTE kave.
  Alen Bušljeta Bush
  Dolce Vita, Zadar
 • Više od desetljeća maksimalne arome i kvalitete koju pružamo gostima zahvaljujući Monte kavi. Neka tako ostane i u drugom desetljeću. Vaš ULIX.
  Denis Bimbašić
  Caffe Bar Ulix, Pula
 • Monte posjeduje superiornu kvalitetu koja nadmašuje većinu svjetski poznatih marki, što možemo sa sigurnošću tvrditi s obzirom na dugu tradiciju ugostiteljstva iza nas i visoke standarde koje njegujemo. Mirisni espresso savršenog, punog okusa sa kremastom pjenom boje lješnjaka užitak je za sva osjetila i perjanica naše dnevne ponude. Zadovoljstvo naših gostiju govori nam da smo sa proizvodima Monte kave napravili odličan izbor.
  Miro Vukušić
  Coffee & Bar Legend of M, Poreč