1.  Kako naručiti i kako dostavljate kapsule i aparat?
Aparat i kapsule možete naručiti putem naše email adrese webshop@caffemonte.hr Nakon što nam pošaljete narudžbu i dostavne podatke, upakirat ćemo kapsule i aparat i poslat vam na dostavnu adresu.

2.  Moram li platiti dostavu?
Dostava je besplatna za naručivanje 120 kapsula, no ukoliko želite naručiti manji broj kapsula tada se dostava naplaćuje 30,00 kn

3.  Možete li mi reći više o proizvodu?
Cijena jedne kapsule je 2.80 kune za Traditional kapsule, a 3,20 kn za Single origin kapsule, a minimalna narudžba je 120 kapsula ( dostatno za dvomjesečnu obvezu da aparat dobijete na besplatno korištenje ) . Imamo 6 vrsta kapsula koje su podijeljene na 3 kategorije:

  • Traditional kapsule: Dolcevita, Intenso, Passione i Bezkofeinska
  • Single Origin : Peru i Colombia. Ove su kapsule od biorazgradivog materijala, uz koje čuvamo naš okoliš
  • Bezkoefinska kapsula

Sve kapsule razlikuju se u intenzitetu i kompatibilne su s Nespresso aparatima.

4.  Mogu li naručiti više vrsta kapsula ili mogu samo 1 vrstu?
1 paket kapsula sadržava 10 kom kapsula, stoga minimalna narudžba odabrane vrste kapsula je 10 komada, a možete kombinirati više vrsta u 1 narudžbi ovisno o vašim željama

5.  Koje kapsule preporučate da uzmem za prvu narudžbu?
Preporučamo da uzmete mix svih kapsula i da istražite svijet MONTE kapsula u punoj lepezi

6.  Koliko dugo moram naručivati 120 kapsula dvomjesečno?
Ne postoji ugovorna obveza J Ukoliko uvidite da ne možete potrošiti 2 kapsule na dan samo se javite na webshop@caffemonte.hr i dobit ćete upute oko povrata aparata.

7.  Možete li mi reći nešto više o vrstama kapsula?
Radi se o kapsulama espresso kave. Dolaze u 6 vrsta koje se razlikuju po intenzitetu i materijalu. Ako se ljubitelj jače kave preporučujemo vam Intenso kapsule, našu najintenzivniju kavu. Ako ste ljubitelj mješavine arabice i robuste i volite srednji intenzitet kave, Passione kapsule su idelane. Ako ipak volite manje intenzivnu kavu, ali punu aroma, preporučujemo vam naše Dolcevita kapsule. Naravno, za one koji žele uživati u kavi bez kofeina tu su naše bezkofeinske kapsule.

Novo u ponudi su naše Single origin kapsule koje su načinjene od biorazgradivim materijala, jer priroda je ono najvrijednije oko nas i trebamo ju sačuvati. Uvjereni smo kako ćete uz našu kapsulu Peru i Columbia uživati u notama Južnoameričke kave.

8.  Mogu li naručiti kod vas čaj ili čokoladu i kolika je njihova cijena?
Možete! U ponudi imamo i velik broj čajeva u filter vrećicama koje možete naručiti (brusnica, crni, divlja trešnja, jabuka i cimet, jagoda s okusom vanilije, kamilica, menta, šipak, šumsko voće, zeleni i obiteljski čaj). Cijena čajeva ovisi o vrsti čaja, ima li neki čaj koji vas specifično zanima? (cijene čaja su navedene na webu, pa tamo pogledaj i javi korisniku)
Osim već navedenih čajeva u ponudi imamo i Suavis Bio čajeve, posebnu mješavinu biljaka, cvjetova i voća. Njihova cijena iznosi 66 kuna s PDV-om A što se tiče čokolade, U ponudi imamo Premium Suavis Bio Čokoladu. Njezina cijena je 120 kuna s PDV-om za 20 vrećica.

9.  Možete li mi reći nešto više o aparatu?
Aparat dolazi u sljedećim dimenzijama: Širina 16 cm/Visina 30 cm/Dubina 25 cm, a spremnik za vodu prima 1 litru vode. Aparat dolazi u crnoj ili bijeloj boji.

10. Da li aparat ostaje u mom trajnom vlasništvu i što u slučaju kvara na aparatu
Aparat ostaje uvijek u vlasništvu C-M d.o.o., no dok kupujete 2 kave na dan aparat ostaje kod vas na besplatno korištenje. U slučaju kvara na aparatu da nije uzrokovano krivim postupanjem besplatno rješavamo mi u našem servisu. Na vama je samo da nas o tome obavijestite i pošaljete nam aparat nazad, a mi ćemo vam poslati ispravni aparat na vašu adresu

11. U kojem roku mogu očekivati aparat
Dostava stiže do vas u roku do 7 dana.

12. Koje podatke trebam poslati putem maila?
Trebaju nam vaši dostavni podaci, dakle: ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja, OIB i broj telefona

13.  Mogu li naručiti 60 kapsula svaki mjesec, umjesto 120 kapsula dvomjesečno?Možete, ali tada plaćate poštarinu 30,00 kn J

J