parallax background


MONTE - JEDNA PRIČA O LJUBAVI PREMA KAVI

 

Od prvog dana poslovanja predani smo kontroli kvalitete, te postavljamo visoke kriterije pri odabiru dobavljača i sirovina. Konstantno razvijamo inovativno ugodno poslovno okruženje tretirajući našeg kupaca s punim povjerenjem, poslovnom odgovornošću i etikom.


 

naši početci

U svijet kave smo krenuli s distribucijom samoposlužnih aparata davne 1989.

P otaknuti željom da našim kupcima ponudimo vrhunski proizvod 2000. godine smo odlučili ići korak dalje. Sjeli smo svi zajedno, „zasukli“ rukave i stvorili kavu Monte. Posebna po svom mirisu, boji, teksturi odmah je osvojila naša srca. Nakon gotovo 30 godina uspješnog rada, s ponosom možemo reći da je Monte izrastao u brand visoke kvalitete, prepoznat od strane pravih ljubitelja i štovatelja vrhunske kave.

O sluškujući želje naših klijenata posljednjih godina širimo paletu proizvoda kako bi svatko na svoji način mogao uživati i biti u Monte svijetu. U hladnijim danima tu su Montea čajevi koji nude brojne užitke u cvjetovima i mirisima najboljih vrtsa. Također, kako bi ljubiteljima Monte kave omogučili užitak kod kuće i u uredu stvorili smo Monte kapsule za domaćinstvo, a u vrućim ljetnim noćima dolazi Monte Mousse, hladna krema od kave.

Danas, osim na domaćem tržištu, prisutni smo i na više inozemnih tržišta kao što su Kina, Njemačka, Švicarska, Austrija, Mađarska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora...

 

MISIJA I VIZIJA

Misija, koristeći kvalitetne sirovine, u tehnološki kontroliranim uvjetima i stalnoj komunikaciji s krajnjim korisnikom kreirati snažan brend karakterističan po proizvodnji vrhunske espresso kave, kvaliteti proizvoda, efikasnosti proizvodnje te brzini osoblja.


Vizija, kontinuiranim napretkom i uvažavanjem želja kupca postati lider u svijetu kave koji udovoljava najstrožim kriterijima istinskih ljubitelja kave.